Αφοί Καλογεράκη ΑΕΒΕ

Βαθμολογία
0 Κριτικές
Υπ. Επικοινωνίας: Καλογεράκης
Περιοχή: Ν. Ηρακλείου
2810 330 711-12 , 28910 31503
Σμαρί Πεδιάδος, 70006
2810 346 026

Η Καλογεράκης Α.Ε. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο της γαλακτοκομίας από το 1949. Με τέχνη, μεράκι και σεβασμό στη παράδοση κατάφερε με το πέρασμα τον χρόνων να μετατραπεί σε μια από τις μεγαλύτερες γαλακτοβιομηχανίες της Κρήτης διατηρώντας παράλληλα τον οικογενειακό χαρακτήρα της. Σήμερα υπάρχουν 100 λόγοι που μας κάνουν να αισθανόμαστε ακόμη πιο υπερήφανοι για την ποιότητα των προϊόντων μας. Είναι τα 100 σημεία συλλογής γάλακτος που διαθέτουμε σε όλη την Κρήτη. Οι άνθρωποι μας φροντίζουν καθημερινά να συλλέξουν το πιο φρέσκο γάλα με την βοήθεια των 550 και πλέον συνεργαζόμενων κτηνοτρόφων σε όλη την Κρητική ύπαιθρο, συλλέγοντας ετησίως το μεγαλύτερο ποσοστό παράγωγης αιγοπρόβειου γάλακτος.

Συνεπής στη στρατηγική της επέκταση, η Καλογεράκης Α.Ε. μεταφέρει από όλες τις άκρες της Κρήτης και επεξεργάζεται 60 τόνους γάλακτος ημερησίως στις ιδιοκτήτες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της, εκτάσεως 25.000 τετραγωνικών μέτρων στο Σμάρι, στο Καστέλι Πεδιάδος οι οποίες παρέχουν δυνατότητα μεταποίησης έως 100 τόνων γάλακτος ημερησίως. Μελετώντας τις παγκόσμιες τάσεις διατροφής, σεβόμενοι την παράδοση και αφοσιωμένοι στην ποιότητα, δημιουργούμε αγνά, αυθεντικά και πλούσια σε θρεπτική αξία προϊόντα.

Προϊόντα που περνούν από συνέχεις έλεγχους και πληρούν τις προδιαγραφές των συστημάτων διασφάλισης ποιότητας ΗΑCCP και ISO 22000:2005 που υποστηρίζεται σε συνεχή βάση από εξωτερικούς συμβούλους, συνεργάτες, καθώς και διαπιστευμένα εργαστήρια, με αποτέλεσμα να μπορούν να συμβαδίσουν στις σύγχρονες απαιτήσεις και διατροφικές ανάγκες της ελληνικής οικογένειας. Έρευνες που έχουν γίνει διεθνώς, φέρουν την Κρήτη ως το καλύτερο και πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα μεσογειακής διατροφής. Η Κρητική Μεσογειακή διατροφή δεν είναι μόνο αρωματική και νόστιμη, αλλά και εξαιρετικά υγιεινή καθώς χαρίζει μακροζωία και καλή υγεία.

Για την Καλογεράκης Α.Ε. το φαγητό αντιπροσωπεύει την κουλτούρα μας, και κατέχει θέση εξίσου σημαντική για την ταυτότητά μας όσο ο πολιτισμός μας, ο ήλιος και η θάλασσα, για αυτό και τα προϊόντα μας παραμένουν πιστά στις αρχές της πασίγνωστης και βραβευμένης Μεσογειακής διατροφής και παράδοσης, η οποία επιβάλλει καθημερινή λήψη ποσοτήτων γαλακτοκομικών προϊόντων. Κέντρο της προσπάθειας μας αποτελεί ο καταναλωτής και οι σύγχρονες ανάγκες του.

Το κέντρο διανομών, συνολικής κάλυψης 1500 τετραγωνικών μέτρων, βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου από όπου διανέμονται τα προϊόντα μας καθημερινά σε όλη την Κρήτη από τον ιδιόκτητο στόλο οχημάτων μας για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Επίσης συνεργαζόμαστε και με κατά τόπους ειδικούς αντιπροσώπους στην Αθηνά, την Κεντρική Ελλάδα, την Θεσσαλονίκη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα στο τομέα του Retail & Food Service, παρέχοντας την δυνατότητα στους καταναλωτές που μας στηρίζουν και μας επιλέγουν όλα αυτά τα χρόνια να βρίσκουν τα προϊόντα μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ο Στόχος μας

Οι ρίζες της αιγοπροβατοτροφίας στην Κρήτη χάνονται μέσα στους μύθους της αρχαιότητας. Από τότε η κτηνοτροφία στην Κρήτη δεν έχει αλλάξει χαρακτήρα και η Καλογεράκης Α.Ε. θεωρεί χρέος της να την διατηρήσει και να την προάγει με άριστης ποιότητας παραδοσιακά προϊόντα. Στόχος μας είναι η συνεχής εξέλιξη, η έλλειψη καθησυχασμού, η διαφοροποίηση που θα έρθει από την παρακολούθηση της λεπτομέρειας, βάζοντας πάνω από όλα τις ανάγκες των καταναλωτών για ποιοτικά διασφαλισμένα προϊόντα.

Παράλληλα αγωνιζόμαστε έχοντας στο πίσω μέρος του οργανωτικού μας προγραμματισμού την ισχυροποίηση της θέσης της εταιρίας, εστιάζοντας στην επίτευξη μιας διακεκριμένης ταυτότητας όπου μέσα από την επιτυχημένη επιχειρηματική της πορεία θα φέρει ως αποτέλεσμα την "Γραβιέρα Κρήτης" συνώνυμο της εταιρίας Καλογεράκη. Μια δραστήρια επιχείρηση, με άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, με σύγχρονη οργάνωση και δομή, αλλά και με βλέμμα σταθερά στραμμένο προς τον ευρύτερο χώρο που την περιβάλλει και με όραμα το μέλλον.

Η Καλογεράκης Α.Ε. έχει υιοθετήσει ένα σύστημα οργάνωσης ικανό να αντιμετωπίσει, τόσο τις απαιτήσεις της επιχειρηματικής της θέσης σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον που διαρκώς μεταβάλλεται, όσο και τη συνεχή ανάπτυξη και ανέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού της, στηρίζοντας παράλληλα και αναπτύσσοντας τις Κρητικές κοινωνίες και την οικονομία του τόπου.

Όραμα της εταιρείας μας είναι η εξάπλωση των Κρητικών προϊόντων πέρα από τα όρια της Ελληνικής αγοράς, η μεταλαμπάδευση της Κρητικής κουλτούρας και η σωστή ενημέρωση για την τοσο υγιεινή για όλους μας Μεσογειακή διατροφή.

Η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει από το 1949 σε συνδυασμό με την σύγχρονη κουλτούρα μας, η προσκόλληση μας στην Κρητική Παράδοση και το μεγάλο δίκτυο διανομής μας, μας δίνει τη δυνατότητα και τη χαρά να προσφέρουμε στο τραπέζι της κάθε Ελληνικής οικογένειας άριστης ποιότητας φρέσκα Κρητικά γαλακτοκομικά προϊόντα.

Γαλακτοκομικά - Κίτρινα Τυριά

 

Προϊόντα

 • Κρητική Γραβιέρα ΠΟΠ
 • Κρητική Γραβιέρα Light
 • PRINCE έδεσμα (με καλλιέργεια γιαούρτης)
 • Γλυκιά Μυζήθρα (Ανθοτυρος φρέσκος)
 • Κρητικό Μαλακό Τυρί
 • Μυζήθρα ξηρή
 • Τριμμένο Τυρί
 • Αλειφωτο φρέσκο κρεμώδες τυρί
 • Κρητική Ξυνομυζήθρα
 • Ορεκτικό
 • Λευκό τυρί
Όνομα
Επώνυμο
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια
Αξιολόγηστε αυτόν τον παραγωγό

κακός

μέτριος

καλός

πολύ καλός

εξαιρετικός
Ονοματεπώνυμο
Email
Σχόλια
Δείτε σχόλια
Κριτικές