Μυκηναϊκή Α.Ε.

Βαθμολογία
0 Κριτικές
Υπ. Επικοινωνίας: Κωτσόπουλος Κωνσταντίνος
Περιοχή: Ν. Αργολίδος
2751024265
Άκοβα Άργους, 21200

 Η εταιρία “MYKHNAΪΚΗ Κ.ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ  Α.Β.Ε.Ε.”  ιδρύθηκε το 1995, ύστερα από μετατροπή ομόρρυθμης εταιρείας η οποία δραστηριοποιούνταν στο ίδιο αντικείμενο από το 1960. Η Μυκηναϊκή Α.Ε. και οι συνεργάτες της δραστηριοποιούνται στο χώρο των τροφίμων εδώ και πάνω από 45 χρόνια.
Η εταιρία μας ασχολείται με την παραγωγή, επεξεργασία, συσκευασία και εμπορία αγροτικών προϊόντων. Δραστηριοποιείται στην αγορά, κυρίως στο χώρο της παραγωγής, μεταποίησης και εμπορίας βιολογικής ελιάς και βιολογικού ελαιολάδου. Κύριος στόχος μας είναι η εξασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων για αυτό και συνεργαζόμαστε μόνο με πλήρως πιστοποιημένους παραγωγούς και ομάδες βιοκαλλιεργητών σε όλη την Ελλάδα έτσι ώστε να διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε συνδυασμό με την αξεπέραστη ποιότητα και έτσι επιτυγχάνουμε την συνεχή παρουσία μας στην αγορά.
Ο πλούτος μας βρίσκεται στην πλούσια κληρονομιά, εμπειρία καθώς και στο πάθος να παράγουμε υψηλής ποιότητας ελιές και ελαιόλαδο. Στόχος μας είναι η δημιουργία προϊόντων με ταυτότητα που παρουσιάζουν τον πλούτο της μεσογειακής βιολογικής διατροφής. Η αγάπη μας για την ελιά και το ελαιόλαδο, και η δέσμευση μας να ακολουθούμε τους αυστηρότερους κανόνες ποιότητας, υγιεινής και ασφάλειας θέτουν υψηλές απαιτήσεις τόσο σε εμάς όσο και στο προσωπικό μας. Σαν αποτέλεσμα αυτού, επενδύσαμε σε κτιριακό και μηχανολογικό εξοπλισμό αλλά και σε διαχειριστικά συστήματα με σκοπό να πληρούμε με απόλυτη επιτυχία τις πιο απαιτητικές αγορές προσφέροντας υψηλών προδιαγραφών προϊόντα και υπηρεσίες. Η συσκευασία των προϊόντων μας γίνεται πάντα με απόλυτο κριτήριο την διατήρηση της αυθεντικότητας και της φυσικότητας, αλλα και σεβασμό στις σύγχρονες απαιτήσεις ασφάλειας και υγιεινής.
Τα προϊόντα μας πιστοποιούνται και ελέγχονται από το Γεωτεχνικό Εργαστήρι Α.Ε.
Οι κεντρικές εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στο Αργος του Νομού Αργολίδος. Διαθέτουμε ιδιόκτητους χώρους 4 στρεμμάτων και εσωτερική κάλυψη 800 τ.μ. με μεταποιητικές μονάδες συσκευαστήριο, ψυγείο, αποθήκες καθώς και όλα τα απαραίτητα μεταφορικά μέσα για την κάλυψη των αναγκών.

 

Όραμα και αξίες

Ξεκινώντας σε μία από τις πόλεις, η οποία ήταν από τις εναρκτήριες δυνάμεις του ελληνικού πολιτισμού δεν μπορούμε παρά να διοχετεύουμε στην αγορά τίποτα λιγότερο ελληνικό από το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
Εδώ και σχεδόν 20 χρόνια, με πάθος για τη δουλειά μας, έχουμε σαν  όραμά μας να ωθούμε τον κόσμο στην κατανάλωση υψηλής ποιότητας ελαιολάδου χωρίς βέβαια να  αναφερόμαστε μόνο στον ελληνικό κόσμο αλλά και σε μεγάλο ποσοστό στο κόσμο του εξωτερικού που μας στηρίζει και δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη στα προϊόντα μας.
Έχοντας υπό συνεχή επιτήρηση τις αλλαγές τάσεων της αγοράς αλλά έχοντας και σαν βασικό στόχο τη σωστή και ισορροπημένη διατροφή, δημιουργούμε τα πιο γευστικά ελαιοκομικά προϊόντα.
Βρίσκοντας συνέχεια καινούριες γεύσεις (μαριναρισμένες ελιές, ελιές φούρνου κλπ.) κρατάμε εν ενεργεία το ενδιαφέρον του καταναλωτή διατηρώντας την ποιότητα και αυξάνοντας την ποικιλία των γεύσεων.
Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε σε αυτούς και σε καλύτερους ακόμα ρυθμούς καθώς εξελισσόμενοι θα φέρουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.


Ελαιόλαδο - Ελιές

 

Σακουλάκια Κενού

 • Ελιές Πράσινες Τσακιστές
 • Ελιές Φούρνου
 • Ελιές Πράσινες με Βότανα
 • Ελιές Πράσινες με Μπαχαρικά
 • Ελιές Καλαμών με Ελαιόλαδο
 • Ανάμικτες Ελιές


Βάζα Ελιάς

 • Σαλάτα Ελιάς
 • Πράσινες Ελιές Γεμιστές με Σκόρδο  
 • Πράσινες Ελιές Χαλκιδικής Εκπυρηνομένες
 • Πράσινες Ελιές Γεμιστές με Φυσική Πιπεριά
 • Πράσινες Ελιές Χαλκιδικής
 • Ελιές Καλαμών
 • Πράσινες Ελιές Γεμιστές με Αμύγδαλο


Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο

 • Σειρά ΜΥΚΗΝΑΪΚΗ ( 5 Lt Tin)

Η σειρά αυτή, είναι διαθέσιμη σε λευκοσίδηρο δοχείο (Tin) και Πλαστικό δοχείο (Pet), διαχωρίζεται σε προϊον Βιολογικής Γεωργίας και συμβατικό.

 • Αμφορείς ελαιολάδου (40 ml – 250 ml)

Ιδιαίτερα αγαπητό προϊόν των τουριστικών καταστημάτων. Ποικίλες συσκευασίες από μινιατούρες των 40 ml μέχρι μεγαλύτερες φιάλες, ιδιαίτερου σχεδιασμού, που φτάνουν και τα 250 ml.
Μπορείτε να τα προμηθευτείτε είτε με σκέτο ελαιόλαδο είτε με διάφορα μυρωδικά που τοποθετούνται και για να δώσουν αρώματα στο ελαιόλαδο (ρίγανη, δενδρολίβανο κλπ) αλλά και κοσμώντας το μπουκαλάκι με υπέροχα χρώματα που κάνουν αντίθεση στο χρυσό του ελαιολάδου.

 • Σειρά Edimon ( 250 ml / 750 ml / 1 Lt Marasca Bottle)

Η σειρά αυτή, διαθέσιμη σε διάφανο ή σκούρο μπουκάλι Marasca, διαχωρίζεται σε δύο γεύσεις μία πιο ήπια και ελαφριά και μία γεμάτη και φρουτώδης.
Διατίθεται και σε βιολογικής καλλιέργειας ελαιόλαδο.

Άλλες κατηγορίες προϊόντων του παραγωγού:
Όνομα
Επώνυμο
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια
Αξιολόγηστε αυτόν τον παραγωγό

κακός

μέτριος

καλός

πολύ καλός

εξαιρετικός
Ονοματεπώνυμο
Email
Σχόλια
Δείτε σχόλια
Κριτικές