Κρητίδα Α.Ε.Β.Ε.

Βαθμολογία
0 Κριτικές
Υπ. Επικοινωνίας: Μαζιτζή Χριστίνα
Περιοχή: Ν. Ηρακλείου
2810211911
Κυπαρισσίας 27 Ηράκλειο Κρήτης, 71409
2810211929

Η Κρητίδα Α.Ε.Β.Ε είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με εμπειρία και παράδοση στην παραγωγή ελαιολάδου. Ιδρύθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1998 με σκοπό την τυποποίηση και την εμπορία ελαιολάδου. Ειδικεύεται στο εμπόριο δυο κατηγοριών τυποποιημένου ελαιολάδου: έξτρα παρθένου και βιολογικού. Επίσης, η εταιρία παράγει και εμπορεύεται πάστα ελιάς, απλή και βιολογική, ελιές και προϊόντα Delicatessen, τα οποία συνδυάζουν το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με παραδοσιακά Κρητικά βότανα, όπως θυμάρι, δεντρολίβανο, σκόρδο και πάπρικα. Όλα τα προϊόντα της εταιρίας μας ελέγχονται για την ποιότητα τους από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, σύμφωνα με τα διεθνή και ευρωπαϊκά πρότυπα.

Η Κρητίδα Α.Ε.Β.Ε έχει πιστοποιηθεί από τη ΔΗΩ για την τυποποίηση και εμπορία βιολογικού ελαιολάδου από το 1999 και έχει βραβευτεί πολλές φορές για τα προϊόντα της από εγχώριους και διεθνείς φορείς. Έχει αναπτύξει σημαντικές εξαγωγικές δραστηριότητες σε διεθνείς αγορές, όπως η Γερμανία, η Δανία, η Σουηδία, η Ολλανδία η Κίνα και η Ιαπωνία και κάθε χρόνο συμμετέχει σε εκθέσεις τροφίμων και ποτών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας βρίσκονται κοντά στο Ηράκλειο Κρήτης και πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τρόφιμα και ποτά. Στην πολύχρονη λειτουργία της, η Κρητίδα Α.Ε.Β.Ε έχει κατορθώσει μια αξιοσημείωτη υποδομή, η οποία περιλαμβάνει ανοξείδωτες δεξαμενές αποθηκευτικής δυνατότητας 500 τόνων για ελαιόλαδο και σύγχρονες εγκαταστάσεις τυποποίησης ελαιολάδου.

Όλα αυτά τα χρόνια στην Κρητίδα Α.Ε.Β.Ε έχουμε καταφέρει να συνδυάσουμε τέλεια το επιχειρηματικό πνεύμα και την καινοτομία με την τυποποίηση του ελαιολάδου. Μέσα από το σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου επιχειρηματικού σχεδίου, εκμεταλλευτήκαμε τις νέες τεχνολογίες και δημιουργήσαμε ιδανικές συνθήκες για την τυποποίηση των αγροτικών μας προϊόντων.

 

Όραμα & Αξίες

Όραμα μας είναι να συνεχίσουμε να εξάγουμε τα προϊόντα μας στις ήδη υπάρχουσες αγορές και να επεκτείνουμε την εξαγωγική μας δραστηριότητα σε νέες. Η συμμετοχή μας σε διεθνείς εκθέσεις τροφίμων και ποτών αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι αυτού του οράματος. Θέλουμε με συνεχείς ελέγχους να βελτιώνουμε την ποιότητα των προϊόντων μας και να τα προσαρμόζουμε με βάση τις απαιτήσεις της αγοράς. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω της προσπάθειας μας να καινοτομούμε σε όλα τα επίπεδα, από την διαδικασία παραγωγής και το marketing έως τα δίκτυα πώλησης και τη διοίκηση.

Στόχος μας είναι η εταιρία μας να αποτελέσει πρότυπο παραγωγικής μονάδας για τις ελληνικές εταιρίες τυποποίησης ελαιολάδου και να εδραιωθεί στην εγχώρια και διεθνή αγορά ελαιολάδου.

Η ποιότητα των προϊόντων μας, η συνεχής έρευνα για βελτίωση, ο σεβασμός στον πελάτη και στο περιβάλλον και η προσφορά μας στην κοινωνία, μέσω φιλανθρωπικών έργων είναι οι βασικές αρχές και αξίες πάνω στις οποίες στηρίζουμε την επιτυχημένη πορεία της εταιρίας μας.

Ελαιόλαδο - Εξαιρετικά Παρθένο

 

Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο

Βιολογικό Ελαιόλαδο

Πατέ Ελιάς

 • Πατέ ελιάς από πράσινες ελιές
 • Πατέ ελιάς από μαύρες ελιές
 • Πατέ ελιάς από πράσινες ελιές και τυρί Φέτα
 • Πατέ ελιάς από μαύρες ελιές και τυρί Φέτα

 

Delicatessen

 • Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με Σκόρδο 4%
 • Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με Πάπρικα 4%
 • Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με Δενδρολίβανο 4%
 • Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με Θυμάρι 4%
 • Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με Λεμόνι 4%

 

Delicatessen Βιολογικά

 • Βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με Σκόρδο 4%
 • Βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με Πάπρικα 4%
 • Βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με Δενδρολίβανο 4%
 • Βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με Θυμάρι 4%
 • Βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με Λεμόνι 4%
 • Βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με Ρίγανη 4%
Άλλες κατηγορίες προϊόντων του παραγωγού:
Όνομα
Επώνυμο
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια
Αξιολόγηστε αυτόν τον παραγωγό

κακός

μέτριος

καλός

πολύ καλός

εξαιρετικός
Ονοματεπώνυμο
Email
Σχόλια
Δείτε σχόλια
Κριτικές