Π. Μπάκας - Θ. Συριόπουλος Ο.Ε.

Βαθμολογία
0 Κριτικές
Υπ. Επικοινωνίας: Παινέση Ευφροσύνη
Περιοχή: Ν. Αργολίδος
2109652772 , 6988482848
Οικισμός Αγ. Ελένη, Δήμος Τροιζήνας, 18020
2298034279

Η Εταιρεία μας

Η παγκόσμια ζήτηση για ελληνικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που μεγαλώνει καθημερινά, μας οδήγησε στη δημιουργία της εταιρίας Evoolution. Σε όλο το κόσμο, όσοι γνωρίζουν από καλό ελαιόλαδο ξέρουν ό,τι και όλες οι ελληνίδες νοικοκυρές: η Ελλάδα είναι η πατρίδα μερικών από τα καλύτερα ελαιόλαδα που υπάρχουν!Κάθε μέρα η ποιότητα των ελληνικών ελαιολάδων κερδίζει διεθνώς νέους οπαδούς.

Η χώρα μας είναι πρωταθλήτρια στα “εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα”: περισσότερο από το 80% της παραγωγής μας ανήκει στην κορυφαία αυτή ποιοτική κατηγορία, την στιγμή που μόνο το 10% των ελαιολάδων που παράγονται σε όλο το κόσμο μπορούν να ισχυριστούν κάτι τέτοιο.
 
Δεν είναι τυχαίο ότι, για πολλά χρόνια, το ελληνικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ήταν περιζήτητο από άλλες χώρες όπου εξάγονταν χύμα για να αναμιχθεί με τα ξένα ελαιόλαδα, να αναβαθμίσει την ποιότητά τους και να πουληθεί πλέον ως τυποποιημένο, επώνυμο προϊόν αλλά με άλλη σημαία.


Ποιοτικό ελληνικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, κατευθείαν από την πηγή του

 

Δημιουργήσαμε την εταιρία Εvoolution, για να δώσουμε στους καταναλωτές μας τη δυνατότητα να προμηθευτούν τυποποιημένο ελληνικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο!


Το ίδιο το όνομα που επιλέξαμε, το Εvoolution, δείχνει και το όραμά μας: είναι μια σύνδεση της διεθνούς ακροστιχίδας / όρου “EVOO” για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (Extra Virgin Olive Oil) και της αγγλικής λέξης “Εvolution” που σημαίνει “Εξέλιξη”. Στοχεύουμε να είμαστε η εξελιγμένη εκδοχή του ελληνικού εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου.


Συγκεντρώσαμε μια ποικιλία κορυφαίων εξαιρετικών παρθένων αλλά και πιο προσιτών, ποιοτικών παρθένων ελαιολάδων που διατίθενται σε μεγέθη και συσκευασίες που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Παράγονται από ελιές που καλλιεργούνται σε επιλεγμένους, προσεκτικά φροντισμένους ελαιώνες που περνάνε από γενια σε γενιά, μαζί με την πολύτιμη εμπειρία που τους συνοδεύει.

Με αυτή την πολύτιμη πρώτη ύλη και την βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας, οι ειδικοί της Evoolution εγγυώνται την σταθερή, άριστη ποιότητα κάθε συσκευασίας που φέρει την υπογραφή μας.

Ελαιόλαδο - Εξαιρετικά Παρθένο  • Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Olive Origin© ΠΟΠ Tροιζηνία, Premium


Olive Origin© ονομάζεται το “Προστατευμένης Ονομασίας Προέλευσης Τροιζηνία” (ή όπως συνήθως ονομάζεται, “ΠΟΠ Τροιζηνία”) εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδό μας.

Πρόκειται για ένα μονοποικιλιακό ελαιόλαδο που παράγεται αποκλειστικά από την ψυχρή έκθλιψη επιλεγμένων ελιών της μοναδικής ελληνικής ποικιλίας “Μανάκι”. Η ποικιλία αυτή καλλιεργείται κυρίως στις γνωστές από την αρχαιότητα περιοχές της Κορινθίας, των Δελφών, της Επιδαύρου και των Μυκηνών.

Οι ελιές της ποικιλίας “Μανάκι” ωριμάζουν αργά, και παράγουν υψηλής ποιότητας ελαιόλαδο, πολύ πλούσιο σε φαινόλες. Όμως, μπορούν να καταναλωθούν και ολόκληρες, ως μαύρες επιτραπέζιες ελιές, γεγονός μάλλον σπάνιο!

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Olive Origin© είναι παχύρευστο, έχει έντονο φρουτώδες άρωμα φρεκοκομμένου ελαιόκαρπου, ελαφρά πικάντική γεύση και έχει πράσινο χρώμα λόγω της μεγάλης ποσότητας χλωροφύλλης που περιέχει.

Το Olive Origin© είναι “αφιλτράριστο”, που σημαίνει ότι έχει δεχτεί μόνο την ελάχιστη αναγκαία επεξεργασία και παραμένει πλούσιο σε αντιοξειδωτικά. Δεν είναι άλλωστε τυχαία η παγκόσμια τάση για επιλογή “αφιλτράριστων” ελαιολάδων από τους γευσιγνώστες και λάτρεις του ελαιολάδου. Ούτε και το γεγονός ότι αναφέρονται σε αυτό με τους όρους “raw” (ακατέργαστο) και “living” (ζωντανό).

Μπορείτε να ξεχωρίσετε ένα ελαιόλαδο που είναι πράγματι αφιλτράριστο, από την ελαφρά “θολή” εμφάνισή του και από το φυσικό βρώσιμο σκουρόχρωμο ίζημα που κατακάθεται κάποιες φορές στο κάτω μέρος της συσκευασίας.

Δοκιμάστε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Olive Origin© ωμό στις σαλάτες σας ή στα ζεστά πιάτα σας και απολαύστε μια καινούρια γευστική εμπειρία.


  • Ανώτερης Κατηγορίας Εξαιρετικό Παρθένο  Ελαιόλαδο  Olive Oil Art©


Το Olive Oil Art© είναι ένα αυθεντικό ελληνικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ανώτερης κατηγορίας.

Κάθε χρόνο, οι ειδικοί της Evoolution ψάχνουν τους ελαιώνες της Πελοποννήσου και επιλέγουν μόνο τις ελιές που πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές της μεθοδολογίας ποιοτικού ελέγχου μας. Έτσι διασφαλίζουν ότι σε κάθε μπουκάλι Olive Oil Art© μπαίνει μόνο το καλύτερο που προσφέρει η φύση.

Θα το καταλάβετε από την γεμάτη, φρουτώδη γεύση του που αναδεικνύει και συμπληρώνει ιδανικά κάθε πιάτο. Χρησιμοποιήστε το παντού, κάθε μέρα: για να μαρινάρετε τα υλικά των αγαπημένων σας συνταγών, για να ολοκληρώσετε μία φρέσκια σαλάτα ή ένα ζεστό πιάτο.

Ή κάντε με το Olive Oil Art©, το “τέστ του ψημένου ψωμιού” απλά προσθέτωντας λίγη ρίγανη!

Δεν υπάρχει τίποτε πιο γευστικό, φυσικό και υγιείνο!


  • Ποιοτικό Παρθένο Ελαιόλαδο  Olive Oil for You©


Οι ελιές που παράγουν τo ποιοτικό παρθένο ελαιόλαδο Olive Oil for You© της Evoolution, προέρχονται από τους ίδιους ελαιώνες που καλλιεργούνται με φυσικές, παραδοσιακές μεθόδους.

Η Εvoolution, πιστή στην φιλοσοφία ποιότητας που στηρίζει κάθε προϊόν μας, ακολουθεί την διαδικασία αυτή αντίθετα με πολλά άλλα παρθένα ελαιόλαδα που παράγονται σε βιομηχανική μαζική κλίμακα, χάνοντας έτσι μεγάλο μέρος των διατροφικών και οργανοληπτικών συστατικών τους.

Οι ελληνίδες νοικοκυρές, οι πιο ώριμοι καταναλωτές ελαιολάδου στον κόσμο, γνωρίζουν καλά και εμπιστεύονται το ελαιόλαδο σχεδόν σε κάθε πιάτο που ετοιμάζουν για τις οικογένειές τους. Όχι μόνο στις σαλάτες, αλλά και στο μαγείρεμα, το ψήσιμο, το τηγάνισμα και το σωτάρισμα.

Το ποιοτικό παρθένο ελαιόλαδο Olive Oil for You© έχει την ήπια γεύση και το άρωμα που το κάνει κατάλληλο για καθημερινή χρήση, σε ότι φαγητό και αν το δοκιμάσετε. Η υγιεινή διατροφή ποτέ δεν είχε καλύτερη γεύση!

Όνομα
Επώνυμο
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια
Αξιολόγηστε αυτόν τον παραγωγό

κακός

μέτριος

καλός

πολύ καλός

εξαιρετικός
Ονοματεπώνυμο
Email
Σχόλια
Δείτε σχόλια
Κριτικές