Mandarakis

Βαθμολογία
0 Κριτικές
Υπ. Επικοινωνίας: Μανδαράκης Κωνσταντίνος
Περιοχή: Ν. Ηλείας
2621025795 , 6985969298
Μανωλοπούλου 10 Πύργος Ηλείας, 27100
2621025795

"Ποιοί είμαστε


Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1980 από τον Χρήστο & την Αναστασία Μανδαράκη και στην πρώτη της μορφή το κατάστημα παρείχε στην τοπική αγορά τυροκομικά και αλλαντικά προϊόντα το οποίο με την πάροδο του χρόνου πήρε τη μορφή παντοπωλείου. Πριν περίπου 2 χρόνια τα ηνία της επιχείρησης ανέλαβε η δεύτερη γενιά της οικογένειας τα αδέλφια Κωνσταντίνος και Γεώργιος Μανδαράκης, όπου εμπλούτισαν το χώρο με νέα παραδοσιακά προϊόντα. Σήμερα το καταναλωτικό κοινό είναι σε θέση να προμηθευτεί μια πλούσια ποικιλία παραδοσιακών ειδών που ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητα και την εξαιρετική τους γεύση. Μερικά από τα προϊόντα της επιχείρησης είναι:
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο παραγωγής της οικογένειας χαμηλό σε οξύτητα καθώς επίσης και βιολογικό. Ελαιόλαδο από το ολυμπιακό έδαφος, το οποίο εδώ και δέκα χιλιάδες χρόνια παράγει την καλύτερη ποιότητα ελαιολάδου σε όλο τον κόσμο.
Τυρί φέτα. Το προϊόν φέρει την επωνυμία της επιχείρησης καθώς αγοράζοντας το 30% του γάλακτος το εργαστήρι παράγει το προαναφερθέν προϊόν αποκλειστικά για το κατάστημα μας.


H φιλοσοφια μας


Σε πείσμα των καιρών και αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των καταναλωτών αλλά και της αγοράς , με στόχο την ικανοποίηση των απαιτήσεων και προσδοκιών των πελατών μας η εταιρεία μας οραματίζετε το επιχειρηματικό της μέλλον με αισιοδοξία βασισμένο πάντα στην διατήρηση των υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών των προϊόντων της. Ως λάτρεις της παραδοσιακής αξίας της ελληνικής διατροφής τολμάμε την επέκταση των δραστηριοτήτων μας και στο εξωτερικό συστήνοντας τους βασικούς θησαυρούς της ελληνικής διατροφής που γνωρίζουμε από παιδιά ,την φέτα και το ελαιόλαδο ,στην παγκόσμια αγορά.

Η Ιστορία μας


Η ιστορία μας ξεκινάει από το 1945 όταν ο Γεώργιος Μανδαράκης άνοιξε το πρώτο παντοπωλείο στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου Ηλείας. Το κατάστημα αρχικά βρισκόταν στην περιοχή του αγίου Ιωάννη Πύργου και παρέμεινε εκεί μέχρι το 1978.
Το 1980 και μετά από παύση 2 ετών λειτουργίας της επιχείρησης ο γιος του Γεώργιου Μανδαράκη Χρήστος μαζί με την σύζυγο του Αναστασία αναλαμβάνουν τα ηνία, μεταφέροντας το κατάστημα στο κέντρο του Πύργου όπου και παραμένει μέχρι και σήμερα. Στο διάστημα αυτό η επιχείρηση εκσυγχρονίζεται δημιουργώντας μονάδα παραγωγής φέτας. Μετά από 32 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης παρουσίας στον εμπορικό κόσμο η εταιρεία περνά υπό την διεύθυνση των υιών του Χρήστου και της Αναστασίας Μανδαράκη Γεώργιο και Κωνσταντίνο.
Μπαίνοντας πια σε μια άλλη περίοδο και κατέχοντας πλέον το πτυχίο τεχνικών τυροκομίας γαλακτοκομίας από το Γαλακτοκομικό Τεχνικό Επαγγελματικό Εκπαιδευτήριο Ιωαννίνων και αφουγκραζόμενοι τον παλμό της εποχής η τρίτη γενιά πλέον της επιχείρησης επεκτείνει τις δραστηριότητες της και στο εξωτερικό, εξάγοντας εκτός από την φέτα και το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο χαμηλής οξύτητας."

Ελαιόλαδο - Εξαιρετικά Παρθένο

 

Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: Η ποικιλία του έξτρα παρθένου ελαιολάδου είναι «Κορωνέικη», με πλούσιο άρωμα και φρουτώδης γεύση με χαμηλή οξύτητα. Η τεχνική που χρησιμοποιείται κατα την παραγωγή είναι μόνο με μηχανικές μεθόδους
ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ: Ελιές

Βιολογικό Ελαιόλαδο

Φέτα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: Φτιαγμένο από πρόβειο γάλα ή μίγμα αυτού με γίδινο. Έχει ελαφρά αλμυρή και υπόξινη γεύση και φυσικό λευκό χρώμα. Μπορεί να χαρακτηριστεί ως βιολογικό προϊόν που παράγεται από γάλα προερχόμενο από ζώα ελεύθερης βοσκής, όπου δεν χρησιμοποιούνται εντομοκτόνα, παρασιτοκτόνα ή άλλοι ρυπαντές. Καταναλώνεται ως επιτραπέζιο τυρί, τηγανητό και χρησιμοποιείται σε σαλάτες και τυριά
ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ: Αιγοπρόβειο Γάλα

Άλλες κατηγορίες προϊόντων του παραγωγού:
Όνομα
Επώνυμο
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια
Αξιολόγηστε αυτόν τον παραγωγό

κακός

μέτριος

καλός

πολύ καλός

εξαιρετικός
Ονοματεπώνυμο
Email
Σχόλια
Δείτε σχόλια
Κριτικές