Φάρμα Πολίτη

Βαθμολογία
0 Κριτικές
Υπ. Επικοινωνίας: Πολίτης Γεώργιος
Περιοχή: Ν. Ηλείας
2624022266 , 6978481291
Φλόκα Ηλείας, 27065
2624023453

Το Πτηνοτροφείο ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΕ δραστηριοποιείται στο χώρο παραγωγής αυγών στον Μάγειρα Ηλείας. Εδώ και 62 χρόνια, από το 1950 η οικογενειακή επιχείρηση ξεκίνησε από το δημοτικό διαμέρισμα Κοσκινά, Αρχαίας Ολυμπίας για την παραγωγή και πώληση πουλερικών κρεατοπαραγωγής και το 1980 η επιχείρηση επεκτάθηκε με την δημιουργία μονάδας παραγωγής και πώλησης αυγών.

Το 1992 η επιχείρηση από προσωπική μετατράπηκε σε Α.Ε δημιουργώντας μια καινούρια μονάδα κρεατοπαραγωγής στο δημοτικό διαμέρισμα Φλόκα, Αρχαίας Ολυμπίας.

Το 2008 διακόψαμε την παραγωγή αυγών σε κλωβοστοιχεία και μετατράπηκε σε παραγωγή αυγών Αχυρώνα. Οι κότες τρέφονται με καλαμπόκι και ζουν ελεύθερες μέσα στο θάλαμο συνεπώς έχουν άριστες συνθήκες διαβίωσης. Ο εγκεκριμένος αριθμός της Ε.Ε της μονάδος αυγοπαραγωγής  είναι 2EL 14002. Η μονάδα διαθέτει Ωοσκοπικό Κέντρο με κωδικό Ε. Ε. :EL 27.

Θέλοντας να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της αγοράς, καθώς και στην αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου που μας προτιμάει όλα αυτά τα χρόνια, ξεκινήσαμε πριν δύο χρόνια την παραγωγή και την πώληση των κοτόπουλων ελευθέρας βοσκής, αλλά και των κοτόπουλων οικόσιτης πτηνοτροφίας.

Τον Μάρτιο του 2012, στο Κοσκινά δ. δ. Αρχαίας Ολυμπίας δημιουργήσαμε ένα κατάστημα με νωπά κοτόπουλα, με ζωοτροφές (π.χ. για κοτόπουλα, σκύλους, γάτες, ακόμα και για καναρίνια και παπαγάλους κ.α.), διάφορα αγροεφόδια, που είναι απαραίτητα για τα κατοικίδια μας και κοτόπουλα για οικόσιτη παραγωγή.

Κρεατικά - Κοτόπουλο

 

  • Νωπά κοτόπουλα
  • Κοτόπουλα οικόσιτης παραγωγής
  • Αυγά small Αχυρώνα εώς 53γρ.
  • Αυγά medium Αχυρώνα εώς 53-63γρ.
  • Αυγά large Αχυρώνα εώς 63γρ. και άνω
  • Ζωοτροφές
  • Διάφορα αγροεφόδια
Όνομα
Επώνυμο
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια
Αξιολόγηστε αυτόν τον παραγωγό

κακός

μέτριος

καλός

πολύ καλός

εξαιρετικός
Ονοματεπώνυμο
Email
Σχόλια
Δείτε σχόλια
Κριτικές