Ελληνικό Μέλι Α.Ε.

Βαθμολογία
0 Κριτικές
Υπ. Επικοινωνίας: Κωνσταντόπουλος Παναγιώτης
Περιοχή: Ν. Αττικής
2103479147 , 6946040359
Αλεξανδρουπόλεως 41 Περιστέρι Αθήνα , 12135
2103474100

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ


Το 1985 από τη Μάνη της Λακωνίας ξεκινήσαμε από αγάπη και μεράκι τη μελισσοκομία. Καθώς περνούσανε τα χρόνια η αγάπη και το μεράκι γίνανε λατρεία και τρόπος ζωής.
Χρόνο με το χρόνο, οι γνώσεις, η τεχνογνωσία και η εμπειρία αυξάνονταν και μαζί και ο αριθμός των κυψελών. Το 1989 ανέπτυξε δραστηριότητες σε όλο το φάσμα της παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας μελισσοκομικών προϊόντων και η έδρα της εταιρίας μεταφέρθηκε  και εγκαταστάθηκε στην Αθήνα σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις.  Η μεγάλη απόφαση που πήραμε δεν άλλαξε τις συνήθειες μόνο της δικής μας ζωής αλλά τις συνήθειες όλων των καταναλωτών μελιού καθώς δώσαμε νέα σημασία στον όρο αγνό Ελληνικό "εκλεκτό μέλι". Με το μέλι Μάνης συσκευασμένο σε όλη την Ελλάδα, το οποίο κατάφερε να γίνει συνώνυμο του Ελληνικού μελιού κερδίζοντας τη πρώτη θέση στις καρδιές των Ελλήνων αλλά και του εξωτερικού.
Σήμερα, η εταιρία μας κατατάσσεται στις μεγαλύτερες και αναγνωρίσιμες ελληνικές εταιρείες παραγωγής και τυποποίησης μελιού. Τα προϊόντα μας έχουν κατακτήσει ένα σημαντικό μερίδιο της αγοράς. Διανέμονται σε όλη την Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό, είναι αναγνωρίσιμα και με την ποιότητα τους έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.
Στόχος μας είναι μέσα στα επόμενα χρόνια να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο την υψηλή διατροφική αξία των Μεσογειακών και ειδικότερα των παραδοσιακών Ελληνικών προϊόντων σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ


Η ποιότητα των προϊόντων μας είναι άριστη λόγω των συνεχών και ολοκληρωμένων ελέγχων που γίνονται τόσο στην πρώτη ύλη όσο και στο τελικό προϊόν. Οι πρώτοι ποιοτικοί έλεγχοι γίνονται στις εγκαταστάσεις μας ενώ για τις πιο εξειδικευμένες αναλύσεις στέλνονται δείγματα σε πιστοποιημένα εργαστήρια της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Μόνο μετά τα αποτελέσματα όλων αυτών των ελέγχων σε Ελλάδα και εξωτερικό παραλαμβάνουμε το μέλι από τους παραγωγούς και το προωθούμε για τυποποίηση.
Έτσι είμαστε σίγουροι για την αγνότητα και την ασφάλεια των προϊόντων μας. H εταιρία μας είναι πιστοποιημένη με το σύστημα ποιότητας ISO 9001:2000, ενώ είναι και μία από τις πρώτες που πιστοποιήθηκαν με το σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000:2005 (αντικατάσταση του παλιού HACCP).

Μέλι - Μέλι

 

  • Μέλι Μάνης Εκλεκτό
  • Μέλι Μάνης Θυμαρίσιο
  • Μέλι Μάνης Δασόμελο
  • Μέλι με Μαστίχα
  • Μέλι με Κρόκο
Όνομα
Επώνυμο
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια
Αξιολόγηστε αυτόν τον παραγωγό

κακός

μέτριος

καλός

πολύ καλός

εξαιρετικός
Ονοματεπώνυμο
Email
Σχόλια
Δείτε σχόλια
Κριτικές