Άνθημα

Βαθμολογία
0 Κριτικές
Υπ. Επικοινωνίας: Σωτηρακόγλου Αθανάσιος
2310701219 , 6973088478
Λεωφόρος Αθηνών 120, Άγιος Αθανάσιος Θεσσαλονίκη, 57003

Εταιρικό Προφίλ

Στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης εδώ και μερικά χρόνια, δραστηριοποιείται η εταιρία παραγωγής και τυποποίησης μελισσοκομικών προϊόντων ΑΝΘΗΜΑ. Συνδυάζοντας τον θαυμαστό κόσμο των μελισσών με την γνώση, την εμπειρία του μελισσοκόμου και με σεβασμό στην φύση και το περιβάλλον παράγονται προϊόντα υψηλή διατροφικής αξίας με ιδιαίτερα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα που απευθύνονται στον σύγχρονο καταναλωτή.

Με γνώμονα τη ποιότητα και την αυστηρή υγιεινή τα προϊόντα ΑΝΘΗΜΑ διατίθενται στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά από μικρές και μεγάλες αλυσίδες τροφίμων.

Συσκευαστήριο


Δημιουργώντας ένα πρότυπο μελισσοκομικό εργαστήριο διασφαλίσαμε απόλυτα την ποιότητα των προϊόντων μας που φθάνουν στον τελικό καταναλωτή. Σύμφωνα με τις αρχές του συστήματος HACCP οι λειτουργίες και η παραγωγική διαδικασία συμμορφώνονται με τους εθνικούς και διεθνής κανονισμούς που αφορούν την υγιεινή των τροφίμων.

Οι εγκαταστάσεις του εργαστηρίου μας είναι πιστοποιημένες από την NOVA CERT και διαθέσιμες για συσκευασία, τυποποίηση μελισσοκομικών προϊόντων για συναδέλφους και επιχειρήσεις.

Μέλι - Προϊόντα Μέλισσας

 

Μέλι

  • Ελληνικό Μέλι

 

Προϊόντα Μέλισσας

  • Γύρη
  • Πρόπολη
  • Βασιλικός Πολτός
Άλλες κατηγορίες προϊόντων του παραγωγού:
Όνομα
Επώνυμο
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια
Αξιολόγηστε αυτόν τον παραγωγό

κακός

μέτριος

καλός

πολύ καλός

εξαιρετικός
Ονοματεπώνυμο
Email
Σχόλια
Δείτε σχόλια
Κριτικές